7 augusti 2014

"My co-worker is Swedish".

Idag var det en lugn dag på jobbet...nästan för lugnt! Timmarna sniglade sig fram och jag ville bara sluta för dagen.

Efter lunch träffade jag en kollega i lunchrummet som berättade att en familj kommit till museet och att barnet i familjen hade en tröja där det stod skrivet SWEDEN, varpå han berättade för dom att hans kollega (moi) var från Sverige.

Jag var jätteintresserad på en gång och undrade naturligtvis om de fortfarande var kvar, då jag ännu inte sett dom. Enl. kollegan skulle dom vara i det galleriet där jag jobbade.

Så efter lunchen gick jag upp och började kika efter en liten kille i svensk t-shirt, men såg dom inte. De hade tydligen letat efter mig också, men då de inte fann mig, så började de gå mot utgången...m e n då stoppade mina goa kollegor dom och frågade om de hittat mig samt skickade tillbaka dom till mig och jag vart så överlycklig att se denna lilla pojk med en gul t-shirt med Sverigetryck.

Vart nästan gråtfärdig och insåg att jag allt har stor hemlängtan ändå. Anyways...familjen var inte från Sverige visade det sig, men hade släkt där och i Minnesota. De älskade allt med Sverige och hade precis kommit hem efter en semestertripp där.

Så kul att träffa dom och prata bort en stund.

Bild lånad från Instagram.

2 kommentarer:

  1. Snart är du här! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yaay!! :) Jag tror inte riktigt att det erkligen sjunkigt in ännu att jag är hemma nästa helg - galet! Ska bli så kul.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)