13 juli 2014

Svar på frågor om livet i USA fort.

Hur har Texas levt upp till dina förväntningar som du hade innan du flyttade dit? 

Jag hade aldrig varit i TX innan jag flyttade hit, men jag har en vän som älskar Texas och har varit här flera gånger. Hon berättade massa fint om delstaten och jag kan bara hålla med! Vänligheten, artigheten hos folk. Massor att upptäcka och vackra platser att besöka. Havet finns några timmar bort, möjligheten till karibiska kryssningar från Galveston. All mat och smarriga drinkar(älskar Margaritas i alla smaker som finns). Det som jag upplever jobbigt och som kommer ta ett tag att vänja sig vid är värmen! Idag 37.7C på eftermiddagen.
 
Vad saknar du mest från Sverige förutom vänner och familj förstås? 

Att kunna promenera mer. Ogillar avstånden och att behöva ta bilen överallt. Svalare väder. Svensk mat, både husmanskost och Sibylla. 

Vart i USA skulle du vilja åka om du fick en weekend vart som helst?

Oj.. det finns massa platser som jag/vi inte hunnit besöka än. Jag skulle nog säga San Francisco eller Seattle. Hawaii ligger också högt på listan, men jag tror inte en weekend skulle räcka för att se allt :)

Stock Yards under jultider.

4 kommentarer:

 1. Vi får planera in en weekend i Seattle! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Finns många platser som vi m å s t e pricka av :)

   Radera
 2. Hoppas att du vänjer dig snart med värmen. Jag brukar läsa din blogg men jag har varit dålig på att kommentera. Jag vet att du pratade om att dricka mycket vatten. Jag vill tipsa om en vattenflaska som heter camelbak som tydligen ska vara jättebra på att få folk att dricka mer vatten. Både jag och min man använder dom och vi båda gillar flaskorna. Dom finns med filter också om vattnet smaker äckligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går lite bättre, men vissa dagar är det bara så jobbigt. Jag har sett vattenflaskan du nämner och den ser väldigt smidig ut. Ligger på inköpslistan :)
   Mycket vatten och Gatorade går åt om dagarna, men huvudvärken har släppt sedan några veckor tillbaka tack o lov.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)