17 juli 2014

Huset i Upstate New York.

Wow, vi är redan i mitten av Juli, vilket innebär att det bara är 4 veckor innan jag sätter mig på flyget hem till Svea - längtar som bara den!!

Tiden går fort och nu i augusti, så går kontraktet ut för den familj som har hyrt vårt hus i delstaten New York under en längre tid. Vi köpte huset 2010 och har haft det uthyrt under åren som Ken var i Mellanöstern.

Nu är vi bosatta i Texas, där vi för tillfället hyr ett hus och bara framtiden kan utvisa hur lång tid vi kommer bo här.

Anyways...

Vi har pratat med mäklaren som fungerar som vår mellanhand och talat om, att i augusti vill vi sätta ut huset på försäljning. Vill familjen som bor där nu köpa det, så klagar inte vi, men annars så vill vi sälja det. 

Känns allt lite i hjärtat för det var verkligen ett underbart vackert hus ca. 3 timmar från N.Y.

2 kommentarer:

 1. Hade ni tänkt bo i NY trakten som det såg ut först eller hur kom det sig att ni köpte huset? Kan vara svårt att sklijas från ett vackert hus men kanske bäst om ni inte vet om ni kommer kunna flytta dit och njuta av huset.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ville gärna bo uppe i delstaten New York. Årstiderna, naturen-allt, påminde mycket om de vi hade hemma i Skandinavien och vi hade verkligen planer på att flytta dit...men det gick som det gick :/
   Hur som helst, så har huset varit en investering iallafall och vi har haft det uthyrt under större delen av tiden.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)