16 juli 2014

Hur träffades vi?

Jag hittade en gammal fråga från Dec'13 precis innan jag skulle flytta över till USA och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för v ä l d i g t sent svar, men jag hade fullt upp i slutet av året.

Frågan jag fick i en kommentar var från en ny läsare av min blogg, som undrade hur Ken och jag träffades?

Vi träffades i Salalah, Oman november 2006. Jag jobbade där som reseledare och jag träffade honom på en restaurang/bar som kallades Oasis, där jag och mina kollegor tillsammans med andra expats brukade äta och ta några drinkar.

Det började som vänskap, men övergick till det äktenskap vi har idag ♡

Solnedgång i Salalah.

8 kommentarer:

 1. Och innan ni vet ordet av firar ni tio år! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Tiden går fort och jag hoppas att det blir många fler bröllopsdagar att fira.

   Radera
 2. Jag tycker det hela var mycket romantiskt. Svenskan möter amerikanen i Oman, häftigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt romantiskt när vi träffades och är fortfarande. Oman kommer för alltid ha en väldigt speciell plats i våra hjärtan.

   Radera
 3. Tycker alltid det är så intressant att höra hur folk träffades. Man inser att det finns så många sätt och att man aldrig vet när och hur kärleken kommer att slå till. Hur länge jobbade du i Oman?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också. Hopplös romantiker :) Jag jobbade i Oman från oktober'06 till feb'07. Ganska kort säsong normalt sträcker sig vintersäsongen till april, men jag fick möjligheten att åka till Kina och jobbade och nappade på det.

   Radera
 4. Ja det var tider. Ska absolut dit nagon gang for att visa mannen vart vi holl till pa den tiden. Tank ocksa att vara Omanska korkort forfarande ar gilitiga (till 2017 tror jag). Haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det :) Ken och jag har också pratat om att åka tillbaka någon gång när vi har möjligheten. Haha körkortet ja, en historia i sig.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)