3 juli 2014

Banana Boat Aloe After Sun.

Dags att börja tänka lite grann på solbrännan innan min hemresa i augusti, men med höga temperaturer och hög luftfuktighet i good 'ol Texas, så blir det inte långa stunder jag orkar sola.

Jag var till Target en sväng i måndags och fyllde på med sololja/spray och aftersun. Solen är stark och man bränner sig lätt.

Vi har kört med Coppertone solspray SPF 30 och den har fungerat bra, så jag köpt en flaska till för ynka 7.59$ och underbara Banana Boat Aloe After Sun för 4.99$.

Jag vill gärna testa Burts Bees After Sun, men det får bli nästa vända :)

Vilka solprodukter använder ni?


8 kommentarer:

 1. Jag anvander en likadan Coppertone som dig. Den funkar perfekt for mig.

  En annan sak... Jag har varit ifran datorn och har inte kommenterat men jag laste inlagget om att du har svart att fa i dig tillrackligt med vatska under dagarna. Testa att kop en flaska som heter Camelbak. Den har en annorlunda oppning som ska fa en att dricka mer vatten. Det funkade for mig sa kanske det funkar for dig ocksa.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för tipset! Ska genast kolla upp det för jag dricker alldeles för lite om dagarna.

  SvaraRadera
 3. Vi kör naturligt & organic all the way ;)
  California baby, BabyGanics, Badger balm, burts bees.
  Bra att du solar försiktigt! Det går då inte att ligga ute & njuta som i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut!! Var ute och klippte gräsmattan för någon dag sedan och var så solbränd när jag kom in. Otroligt vad solen tar, så jag är verkligen mån om att skydda huden. Jag kikade på Burts Bees, men valet föll på Banana Boat istället. Men jag kommer säkert förbruka den flaskan på nolltid och vid nästa tripp blir det Burts Bees.

   Radera
 4. Banana boat after sun är så bra! Jag brukar använda Hawaiian tropics solskyddsfaktor, luktar rätt gott och inte för klibbig. Deras "dry sun oil" är jätteäcklig dock, hur klibbig som helst..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Härlig att ha på kroppen efter en dag i solen! Tack för tipset om Hawaiian Tropics. Target jag besökte hade några sorter, dock med väldigt låg faktor vilket gjorde att valet föll på Coopertone.

   Radera
 5. Jag är jättenöjd med min after sun från Burts Bees! Löp och köp! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra! :) Kommer ihåg när du köpte den här och vad solen tog redan i mars!! Jag s k a köpa den nästa gång.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)