12 juni 2014

Dåligt samvete.

Usch! Jag vill bara att dagen ska vara över, så klockan blir efter 5pm, då jag kommer hem till Linus...

Idag trasslar det med Ken's kurser och jobb, vilket gör att han inte kommer hinna hem under lunch till lill-snutten och jag jobbar på andra sidan stan och har inte heller möjligheten att kunna komma hem mitt på dagen.

Kraken kommer att vara själv större delen av dagen och som inte det vore nog, så kommer vi att få in ett kraftigt åskoväder under eftermiddagen.

Som nämnt ovan, så har vi dåligt samvete över att lämna honom, men hoppas att dagen flyter på bra utan incidenter. Linus är stark och har hanterat åska och att vara själv tidigare. Fingers crossed!


6 kommentarer:

 1. Förstår dig till fullo. Det går säkert bra nu när han är lite mer vuxen och någon enstaka gång så här så gör det ju inte så mycket. Grattis till första 6 månaderna i USA samt körkortet. Känns som om detta halvår har gått snabbt och du verkar ha anpassat dig väldigt väl till ditt nya land :-)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Skönt att ha det överstökat.
   Linus skötte sig utmärkt idag och det hade inte hänt några "olyckor" inne. Så stolt över honom!

   Radera
 2. Håller tummarna för att allt går bra! Han är ju så himla duktig.♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått jättebra! Ingen olycka och inget förstört. Det är mycket sällan vi lämnar honom själv så länge, men idag var vi tvungna och han visade att det är en stor kille vi har här hemma :) Är stolt över honom.

   Radera
 3. Förstår att du har dåligt samvete, man får det när djuren blir ensamna. Linus klarade sig säkert bra. Lite förstörda saker kanske man får räkna med och en och annan kissfläck. Det blir bättre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått jättebra och han har skött sig finemang. Känns bra!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)