1 maj 2014

Fun days ahead!

Idag har jag varit ledig och det var mysigt med en sovmorgon tillsammans med Ken, som inte börjar jobba förens eftermiddagen numera.

På förmiddagen åkte vi till Sam's för att möta upp en av Ken's kollegor David och tillsammans handlade dom till en cookout som dom ska ha på jobbet. David är en hejare på indisk mat och han lovade innerligt att jag också skulle få med en portion hem att äta. MUMS!

På vägen hem stannade vi också och köpte ett par nya solbrillor till mig, denna gång i form av Kenneth Cole. Men åhh som jag saknar mina RL...fattar inte vart de kan vara?!?

När vi kommit hem plockade vi undan varorna och Ken började göra sig klar för jobb . Hann också prata med fina mamma och pappa där hemma i Svea ett tag. Saknar dom mycket, men till sommaren kommer jag hem! Tjihoo!

På tal om det..? Hur kändes det första gången ni åkte från USA till Sverige efter att ha bott i USA ett tag? Tyckte ni det var annorlunda?

Annars i korta drag...

- Jobbar helgen. Massa event som pågår.
- På söndag kommer mina In-laws från Alabama på besök.
- Snart dags för moi att fylla ett år äldre...
- Liten roadtrip till Hill Country nästa helg.

4 kommentarer:

 1. En dag så lär dom bara ligga där mitt framför näsan, det brukar vara så när man tappar bort grejer.:-)
  Hill Country är säkert helt bedårande nu med all grönska och (öppna) vinfarmer. Vill se massa bilder!:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad dom gjorde igår! :) Ken hittade dom i ett av extrarummen...skrattretande. Jag tror också att Hill Country kommer vara otroligt vackert nu när den mesta växtligheten har slagit ut.

   Radera
 2. Laddat för en bra helg med en bra mix. Var i Alabama bor dina inlaws? Vi bodde ju i fyra år i B-ham. Har fortfarande många vänner kvar där. Låter mysigt med en liten road trip till Hill Country. Kul också att få läsa lite om dina intryck från första dagen på jobbet. Hur många timmar i veckan jobbar du på museet?
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid roligt när det händer lite annat. Jobbet är otroligt givande och jag lär mig massor om både museet, konstnärer och deras verk varje dag. Just nu gör jag 30h/v, men det är tal om att öka på mina timmar. Vi får se vad som händer...
   Trevlig helg.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)