24 mars 2014

Yellow Butterflies.

Ny vecka. Ken jobbar dagtid, vilket känns bättre då vi får ha större delen av kvällen tillsammans. Mycket viktigt!

Idag vaknade jag sent igen, M Å S T E rycka upp mig, men jag har trots det fått ganska mycket gjort ändå. Hushållsgöra med tvätt och disk, promenad med Linus, förbereda lunch och nu ta en vals med dammsugaren och moppen. 

Vi har börjat ta längre promenader med lillen och det är så mysigt att se honom upptäcka nya saker, fågelläten och hans nya favvis gula fjärilar. Så mysig att se honom skutta efter och försöka ta få fatt på dom...silly puppy!

Igår testade vi en ny park i närheten av Lake Worth, men det fanns ganska mycket skräp och glas som gjorde att vi med största sannolikhet inte kommer tillbaka dit.

Idag har jag i vilket fall tagit en tur kring vårt grannskap och vi var ute nästan en timme. Skönt.


Gårdagens lilla utflykt.

Många platser att fiska på och lägga till med båten.

Dagens promenad.

Promenadstråk där vi bor.

Trött kille...

4 kommentarer:

 1. Spännande för sötnosen att upptäcka grannskapet med allt vad det innebär.:-) Snart har han nog ett gäng kompisar. Men jag funderar på en sak, vad är det för ras? Och hur gammal är hon? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är onekligen väldigt underhållande och roligt att se hur han växer. Haha, ja var det en hane eller hona? Och vad hette rasen igen? Tror alrig jag har hört talas om den :))

   Radera
 2. Han är ju så söt lille Linus. Men det märks att han växer och vuxit en hel del. Men fortfarande mycket valp. Vilken härlig promis. Ser vackert ut med den klarblå himmelen. Skönt att Ken jobbar dagtid så ni får kvällarna tillsammans. Förstår att det betyder mycket.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer något varje vecka med hans kropp och han börjar bli både stor och tung. Min lilla bebis... :)
   Skönt att vädret börjar bli något stabilare, så vi kan vara ute mer och det är väldigt mysig att ha Ken hemma, så han får med lite av dagen också.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)