16 mars 2014

Fredericksburg.

Igår började vi morgonen i New Brunsfels, TX.

Efter frukost med våfflor formade till delstaten Texas, satte vi kursen mot Hill Country och Fredericksburg. Jag har aldrig varit där tidigare, men landskapet var mycket vackert.

Pga. dåligt väder kunde vi inte stanna till vid Enchanted Rock eller se så mycket av Canyon Lake, men landskapet var verkligen frodigare än här i Ft Worth.

På förmiddagen kom vi så fram till Fredericksburg där vi strosade längs Main Street bland lokala ölbryggerier och vinbutiker, te-affärer samt små pittoreska inredningsbutiker.

Vi avslutade besöket med lunch på ett mysigt ställe som hette El Milagro Twenty Twelve. Fredericksburg var jättetrevligt att besöka och Hill Country var bara så fint.

2 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt varit i Fredricksburg och Hill Country. Jättefint i dessa trakter. Vi körde genom stora delar av Texas då vi gjorde en road trip 2011. Coolt med det tyska ursprunget som finns välbevarat i dessa trakter. Mix mellan tyskt och cowboy västern. Vacker gammal stad med många fina historiska byggnader.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en supermysig och charmig liten stad. Så pittoreskt. Älskade det! Hill Country var också helt underbart att köra igenom.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)