20 mars 2014

Familjen betyder allt.

Igår åkte Jenny tillbaka till Sverige och nu är det verkligen hur tomt som helst. Ken jobbar annat skift, så nu är det Linusfisen och jag här hemma.

Var ledsen igår över att behöva säga farväl till en så underbar vän och alla känslor som hennes besök förde med sig. Grinade när jag fick se henne på flygplatsen och när jag kom hem igår till ett tomt hus...Usch!

Idag har jag pratat med mina föräldrar och det var ett tag sedan sist, så det var underbart(!!) att få se och höra deras röster igen. Saknar dom så mycket och jag räknar ner tills jag sätter mig på ett flyg till Sverige i augusti. Härlig att återse dom igen och att dom följer med mig tillbaka till USA och till mitt nya hem och min lilla familj.♡

Linus fick nosa på hästar i S.A för första gången. Såå sött.

6 kommentarer:

 1. Känner igen det där med hur enormt tomt huset känns då man precis vinkat förväl till nära och kära som varit på besök. Det är tur att du har finaste Linus att hänga med speciellt om maken din har mycket jobb just nu.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linus har varit en god vän att ha nära när det blir jobbigt. Han finns alltid där♡

   Radera
 2. Det var inte roligt att kliva på planet med vetskapen om att det inte är förrän i augusti vi ses nästa gång. Men det är ju bevis på vilken fantasisk vän jag har när man känner så. Tack för att ni gav mig två otroligt fina veckor! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är alltid välkommen hit till oss och jag förstår dig. Jag var jätteledsen när du åkte och det är fortfarande tomt.
   Nu får vi se framåt mot nya resmål och att ses när jag kommer hem i augusti.

   Radera
 3. ändå helt otroligt med dessa vänner som oavsett var man bor alltid finns där, stöttar och besöker! de är guld värda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ABSOLUT! Det finns inget bättre än goda vänner som ställer upp för en i alla väder :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)