12 februari 2014

Sunshine and how I waxed the s**t out of my face.

Idag var det en murrig och trist morgon. Humöret höjdes inte heller av att höra om översvämningarna i England på Sky News. Wow, vilket galet väder...

Men...eftermiddagen bjöd på fint och soligt väder och Linus var ute och lekte i trädgården och jag nöjt av en kopp kaffe. Så roligt se honom hoppa runt och busa. Härligt och han blev väldigt trött.

När Ken kom hem från jobbet blev det en 5-stjärnig måltid i form av Mac&Cheese och Kielbasa från Hillshire Farm. Sååå onyttig, men lätt att laga och gott. Anledningen till detta hopsläng av middag var för att jag skulle hinna iväg och göra pedikyr samt vaxa genant hårväxt i ansiktet :)

Jag förstår inte varför jag utsätter mig för vaxning överhuvudtaget, MEN jag vart positivt överraskad då jag förra gången vaxade mina ögonbryn för första gången (Och jaaa, jag var skeptiskt till tusen) men hör och häpna, de gjorde ett bra jobb och jag har inte behövt plocka ögonbrynen på en månad nu. Nice! Det gör så ont för nån ynka sekund, men med tanke på att jag har ömt skinn under näsan p.g.a. allergin, så gjorde det idag megaont och kvinna sade upprepade gånger: It's okay, just relax your face...

Nu förtjänar jag en skål med glass, chokladsås, grädde och nötter - yummy in my tummy!



4 kommentarer:

  1. Trevligt att Linus blev trott av att leka i tradgarden. En trott valp ar det basta som finns.

    Jag rekommenderar eyebrow threading istallet for waxing om du har problem med huden att den ar for torr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har prövat eyebrow threading, men tyckte inte om det...vill man bli fin får man lida pin antar jag :)
      Linus älskar att vara ute i solen och idag har vi tagit en första lite längre promenad. Härligt!
      Ha en fin dag!

      Radera
  2. Gud, vad sugen jag blev på din glassbelöning nu! Mums!

    SvaraRadera
  3. Så skönt med lite sol när ni haft så kallt och bistert ett bra tag. Lyxigt och skönt att få naglarna fixade. Passade faktiskt på då vi var i Florida. Helt underbart. Önskar att det inte var så dyrt som det är i europa (i synnerhet i Schweiz). Nä här får jag nog fortsätta fixa manikyr och pedikyr på egen hand.
    Kram!

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)