25 februari 2014

#657.

Hej på er,

Hoppas att ni alla hade en fin helg och bra start på veckan. Vi hade en mysig och mycket trevlig helg som spenderades med goda vänner.

I lördags åkte vi till Kens chef och hans fru som bor ute på landet i ett jättefint område, jag tror jag har nämnt det i tidigare inlägg :)

De har precis skaffat två valpar av rasen Tibetansk Spaniel, varav den ena 7 veckor och den andra 14, så Linus hade fullt upp hela dagen.

Härligt väder som gjorde att vi kunde spendera mycket tid ute där vi både grillade och nöjt av deras spa. Nice!!

Eftersom vi firade Kens födelsedag, så bjöds det också på massa godsaker som vi handlat på Central Market. Jag älskar den affären och kan strosa runt hur länge som helst...

I söndags fick Ken en Red Velvet Cake från Nothingbuntcakes, som en granne köpt åt honom. Jättegulligt och jösses vad gott det var. Nu blir det inga tårtor eller kakor på ett tag framöver...Proppmätta efter helgen!

Nu är det ny vecka och nya tag.

4 kommentarer:

 1. Den affären skulle jag gärna shoppa i. Ser verkligen intressant ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har verkligen ALLT och lite till. Underbar kött-och fiskavdelning. Härligt att botanisera runt bland deras ost och vinsektion också :)

   Radera
 2. Låter som en trevlig och god födelsedag på alla sätt för Ken. Har bara varit på Whole Foods men inte Central Market. Skulle mer än gärna besöka det stället dock. Älskar sådana livsmedelsbutiker.
  Toppen att lille Linus också fick leka av sig ordentligt med kompisar under helgen.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att jag varit på Whole Foods, men Central Market är fantastiskt. Älskar också sådana butiker som märks :)
   Linus trivdes som fisken i vatten och det var skönt att se att han kunde leka och kommunicera med andra valpar i hans ålder. Kul.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)