23 januari 2014

Battle against the tree of plagues.

Gäsp..! Ännu en natt utan sömn tack vare att min näsa typ slutat fungera och det tackar jag cederträdet för..NOT!!

Är så trött på (ursäkta språket) skiten nu alltså!! Högar av näsdukar, skinnflådd under näsan och ont i bihålorna, så i morse ringde jag till min läkare som direkt skrev ut starkare receptbelagda tabletter. Jag ska åka iväg och hämta ut dom alldeles strax!

Jag har aldrig varit med om maken och jag hoppas verkligen att nya medicinen hjälper. 

Idag kommer det att bli en lugn dag för jag är såå trött efter att ha varit vaken om nätterna, så idag blir det massor av gott te, kycklingsoppa och film.

9 kommentarer:

 1. Håller tummarna hårt för att nya medicinen ska hjälpa dig betydligt mer. Men nog kan det vara så att du har extra mycket besvär detta året då du kommer som ny och kroppen fått lite av en allergisk chock mot det nya. Min C som är pollenallergisk fick lite av en sådan chock första året i Alabama men åren efter första blev betydligt bättre och lindrigare. Jättejobbigt att må risigt under så lång tid som du gjort.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hjälpte lite igår och jag fick sova någorlunda, men idag har det varit samma igen. Tyvärr. Sköterskan sa att det dock kunde ta några dagar till nya medicinen verkar..hoppas verkligen att hon har rätt.

   Radera
 2. Stackare! :/ Så himla trist att bara få en mega allergi det första när man flyttar till staden man längtat till liksom.. KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit okej i en månad, men nu är det värre en någonsin. Hoppas medicinen hjälper mig, så jag kan sova åtminstone.

   Radera
 3. Hej Madeleine! Har hittat din blogg! Hoppas verkligen du kryar på dig, tänker på dig och allt du har framför dig och snart kommer lille Linusbus.
  Kramar från Berith i din gamla hemstad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen till mig blogg. Vad kul att du hittade hit! Hoppas allt är bra med dig.

   Radera
  2. Hej, allt är bra, har just kommit från jobbet, har jobbat helg, nu är det bara 4 helger kvar att jobba (jobbar var tredje helg) som du vet, den 1 maj börjar jag mitt tredje liv!! Det ska bli såå skönt! Roligt att ni får hem Linus snart, då kommer det att bli full rulle. Ha det så gött!
   Berith

   Radera

Skriv gärna några rader! :)