6 december 2013

Waking Up To Winter.

Vi vaknade tidigt i morse och kikade ut genom fönstret och det var nästan en magisk stund. Vitt så lång vi kunde se. Fin vit snö som virvlade runt i vinden och minusgrader. Underbart.

Jag är jätteglad att jag fick uppleva lite vinter innan jag flyttar till Texas nästa vecka. Men vad jag kunde utläsa av vädret där, så har de också haft kallare väder och lite nederbörd. Hmm fast dock inte på samma sätt som här tror jag..temperaturen verkar växla väldigt mycket.

Det är iallafall sista helgen som jag befinner mig i Sverige på ett tag och det känns vemodigt, men Sverige finns kvar och mina föräldrar planerar att besöka oss till våren vilket känns jätteroligt.

6 kommentarer:

 1. Bra avslut med vackert vitt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen jättevackert och stämningsfullt.

   Radera
 2. Precis, perfekt avslut i Sverige med vitt. Nej, tror inte du ser mkt snö i Texas.
  Ha en jättefin heög!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket och detsamma till er! Tänk snart är jag också i USA...åhhh är så glad :)

   Radera
 3. Ja du får passa på att njuta av snön nu för i Texas lär det inte bli så mycket snö. Vad kul att dina föräldrar redan plannerar in ett besök.
  Ha en trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag ligger snön fortfarande kvar och det är ca -10 grader. Mysig att uppleva det nu innan vi drar till södern :) Känns jättebra att de vill hälsa på och det bli nog till våren eller hösten skulle jag gissa på.
   Trevlig helg och glad andra advent.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)