1 december 2013

He is here!

ÄNTLIGEN är Ken här, efter att vi inte sett varandra på nästan 13 månader. Helt galet!!

Han landade på Arlanda i tid i fredags 29/11 och det pirrade ordentligt i magen innan dörrarna till ankomsthallen öppnades och jag fick kasta mig i armarna på honom.

Det är så otroligt underbart att ha honom här och att jag kan pussa och krama på honom när jag vill ♡

Vi stannade en natt i Stockholm och var ute och åt och myste ordentligt, träffade min bror, men det blev en tidigt kväll då Ken var trött pga. Jetlag.

Igår kom vi tillbaka hem och mina föräldrar är så glada över att träffa honom igen. Vi stannade uppe tills midnatt och pratade. Supermysigt. Jag fick också en tidig julklapp i form av en fin iPhone 5S med mitt nya amerikanska(!!) nummer. Gaahhh är såå glad.

Idag har vi packat ihop en resväska av MÅNGA(!!) som ska med över Atlanten och jag fattar inte att jag flyttar till USA om 9 dagar.

Väntan på att AirFrance ska anlända..
Firande att vi äntligen är tillsammans igen

Utsikt från SAS Radisson Waterfront

11 kommentarer:

 1. Sa spannande. Nu hander det verkligen!! Det maste vara otroligt skont att antligen fa traffas igen efter 13 manader, herregud vad lange ni varit ifran varandra!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns jättebra och tiden har verkligen flugit fram sista två veckorna. Känns underbart att kunna vara tillsammans igen och om ca. en vecka kommer jag till Texas :)

   Radera
 2. Vad härligt!! Nu kan ni äntligen lägga ert long distant relationship behind you och äntligen få börja era liv tillsammans!!! Glädjen mig verkligen åt er efter allt ni vart med om! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Det känns galet bra!! Nu längtar jag verkligen till USA och njuter av min sista vecka i Svea med mina föräldrar, Ken och vänner.

   Radera
 3. Så underbart. Så glad för er båda. Äntligen äntligen. Ni har verkligen fått vänta länge och fått gå igenom många prövningar. Härligt, fortsätt njuta av att vara tillsammans.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det känns helt underbart och ibland även lite overkligt!! Kan inte fatta att jag ska flytta om en vecka, men det ska bli väldigt spännande och nu är jag inte längre ensam.. :)
   Kram

   Radera
 4. Åh gud så härligt att vara återförenade! :) Och snart är du i USA, ditt nya liv börjar. Så himla spännande!!!

  Kommer ihåg när jag hälsade på sambon här i LA när han gjorde sitt internship, jag var så himla nervös och jag tyckte det kändes jättekonstigt, nästan så jag inte vågade titta på honom först. Och då hade vi bara varit ifrån varandra ca 2,5 månader :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett absolut underbart återseende och väldigt efterlängtat. Nu njuter vi av den sista veckan i Svea och sedan börjar nästa äventyr.
   Kram

   Radera
 5. VAD härligt, Madeleleine!! Kan känna ditt pirr ända hit. UNDERBART att ni är tillsammans igen!
  OCH vilken fin klapp du fick!! SÅ bra med nytt USA nummer. Vi kan ju köra iMessage när du kommer hit, hihi!!
  KUL att ni har ngra dagar med dina fldrar nu. Sen bär det av till The Lone Star State.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men gud jaa, det måste vi göra. Skulle vara jättekul! :)
   Är jätteglad över mobilen och snart är jag i USA och nästa äventyr börjar.
   Kram

   Radera
 6. Blir pirrig bara av att läsa det här!!

  SÅ otroligt underbart och jättehärligt att börja med en natt i Stockholm.

  Vilka spännande dagar ni har framför er nu!!

  KRAM

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)