20 november 2013

Avsluta ett kapitel och börja på nästa.

Idag har jag fortsatt rensningen ur mina garderober och det är mycket velade fram och tillbaka. Slänga eller spara?!

Och nu under eftermiddagen har jag satt ut min fina pärla på Blocket. Kändes allt lite ledsamt i hjärtat, då det var min allra första bil. Hoppas på tur!

Vi bokar också biljetter för fulla muggar och igår ringde jag till hotellet där vi ska bo nästa helg för att ordna med en liten överraskning till Ken. Hoppas att han kommer att bli nöjd. För har man inte setts på över 12 mån, så tycker jag att man ska få lyxa till det lite grann eller vad säger ni?! :)

11 kommentarer:

 1. Ni är värda all lyx i världen!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :) Jag kände att jag ville ordna något speciellt tills han kommer nästa vecka.

   Radera
 2. Håller med föregående talare - nu börjar ett nytt kapitel i ert liv och ni är såå värda det! <3 Så glad för er skull, även om du kommer att saknas här (afternoon tea funkar inte med dom som inte fattat principen;-) ).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer sakna Sverige och alla fina vänner, men du vet att du är välkommen när som..bara att boka biljetten ;)

   Radera
 3. Det låter så underbart när du planerar! :) Det kommer att bli så bra! Eftersom jag själv gjorde resan bara förra året, kommer jag ihåg känslan så väl!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ville ordna lite extra tills han kommer nästa vecka. Det har varit en sån jobbig tid och kämpiga år, men med veckans glada nyhet så måste det firas big time! :)

   Radera
 4. Absolut LYX!!! Ni ska fira ordentligt nu!! Så härligt som detta är!!
  Ja, jag förstår att ni vill slippa de dyra flygpriserna som bryter in den 16 dec (iaf på det här håller mot Europa). Bäst att åka hit innan dess. OMG så spännande!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här känns helt galet!! Det har gått så fort de sista dagarna och nu sitter jag med mitt pass med visum i..Gaah!! :) Nu ska vi verkligen fira och NU börjar den verkliga amerikanska resan. Tjohoo!!

   Radera
 5. Wow, 12 månader!! Visst får man räkna med några månader hit och dit när det kommer till ett distansförhållande, men just 12 månader måste vara något sorts rekord! Ni har gjort det hemskt bra och jag är glad över att ni äntligen får vara tillsammans nu :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp och det här är verkligen det längsta vi har varit ifrån varandra. Det har varit tufft och vi har kämpat och äntligen är vi i mål och snart väntar Texas! :) Kram

   Radera
 6. Absolut! Klart ni ska skämma bort varandra nu när ni äntligen får vara tillsammans.

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)