17 oktober 2013

Travel Route.

Vi har INTE bokat någon resa till USA förrens vi får resultatet av min intervju, men Ken har kikat på biljetter till Svea och resmöjligheter tillbaka till USA.

Till Sverige är det inte svårt att hitta biljetter, men till USA fick vi lite olika förslag med Air Lingus, som verkar vara billigast just då.

Stockholm - Dublin- Boston - Dallas?
Stockholm - Dublin- N.Y- Dallas?

Två nätter i Dublin och två nätter i Boston? Några dagar i N.Y? (Vi väljer att stanna några nätter istället för att stressa igenom resrutten plus att vi får se två städer vi aldrig besökt?) Om vi väljer den..

Ju närmare mot jul vi kommer desto svårare och dyrare blir det med biljetter..

17 kommentarer:

 1. Förstår att ni väntar tills allt är verkligt klappat och klart.
  OCH jag förstår att det redan börjar sina bland biljetterna till jul.
  Ja, var stanna? Jobbigt lång resa hur ni än väljer.
  Boston är min nya favoritstad! Men NYC är NYC är NYC....
  OCH om du aldrig varit i NYC så välj den staden.
  Vet inte, men jag tror jag skulle styra kosan direkt till USA i ert fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vill verkligen spola fram tiden då allt är överstökat och Ken är på ingång..KOM IGEN!! Tiden har verkligen en tendens att snigla sig fram när längtar så mycket efter något och någon. Och det ska bli intressant att se vilken rutt vi tar..

   Radera
 2. Svar
  1. Det skulle bli underbart att få spendera i N.Y. Har bara hört bra saker om den staden! :) MEN samtidigt har vi aldrig heller varit i Boston..får se vad som finns tillgängligt där och då, men man kan ju alltid önska.

   Radera
 3. Stanna till i NYC! Min dröm att få se staden på vintern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle gärna vilja se N.Y och Ken har inte heller varit där, men vi får se vad kostnaden för biljetterna blir..

   Radera
 4. NYC en av mina tva favorit stader i detta landet. Det ar sa enkelt att ta sig runt med bussar, tunnelbanan och taxi om man vill. Men super att promenera runt i med. Men Boston ar sakert fint med. Gor det ni kanner for!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade en kompis som var där förra året kring jul och de tyckte att det var toppen! Men som sagt så får vi se vart vi hamnar. Priset på biljetterna styr - tyvärr.

   Radera
 5. Med tanke på allt bagage ni kommer att ha med er skulle jag nog satsa på Boston. New York är ju ett shoppingmecka + att dit kommer man ju alltid ändå x flera.=) I Dublin firade jag min 30-årsdag, mysig stad med gångavstånd till allt, också kul att ha varit i.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man glömmer lätt att vi inte ska dit på semester utan faktiskt flytta, så vi kommer att ha ganska bra med bagage med oss - bra att ha i åtanke naturligtvis! :)
   Dublin låter kul och väldigt mysigt!

   Radera
 6. Jag alskar bade NYC och Boston, vilket svart val :) Dublin har jag dock aldrig varit i. Forresten, jag haller pa att kika pa biljetter hem till Sverige over jul, kanske, kanske kommer jag och Michael spendera julen i Sverige. Vilka sidor kollar du biljetter pa? Forsoker hitta de basta priserna men det finns sa manga olika sidor, jag blir nastan forvirrad ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi brukar boka via Travelocity och Expedia. Annars är det nog att kolla om på flygbolagens hemsida om de har någon bra pågående "deal".

   Radera
 7. Betyder det att Ken i så fall kommer lagom till att vara med på intervjun? Mysigt med en liten tripp innan ni kommer till Texas..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr inte :( Önskar han kunde det, men han kommer veckan efter OM allt går bra. Fy jag är så nervös och vill inget hellre än att ha det överstökat!!
   Ska verkligen bli mysigt med lite resor innan jag får se Texas..oj det blir förresten väldigt mycket nya plaster för min del..åhhh spännande!

   Radera
 8. Jag tycker ju visserligen att ni ska bocka av Nashville ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara toppen att kunna resa förbi och hälsa på. Om det inte funkar denna rutt, så blir det garanterat i framtiden! :)

   Radera
 9. Jag googlade runt för att hitta svar på mina frågor inför en kommande visumintervju (fästmövisum K1) på ambassaden i början av november, och halkade då in på din blogg! Alltid lika roligt att hitta någon som håller på med en liknande resa! Jag kommer absolut att fortsätta ta del av den här bloggen och jag önskar dig all lycka :)

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)