30 augusti 2013

Sista dagen på jobbet.

Det var med blandade känslor som jag åkte till jobbet med idag. 

På ett sätt skönt att man inte sitter på någon fast tjänst längre med uppsägningstid, men synd för lönen. 

Skönt att jag numera kommer att få gå tillbaka till att lägga mitt eget schema, men nu är det upp till mig hur mycket lön jag vill ha i månaden. Timvik är fab..NOT.

En del tårar och mycket kramar har det blivit idag och jag fick också fina presenter och i september ska vi ut och käka =)

Men nu är fokus på kommun från och med måndag och jag har redan fått uppdrag att jobba på en förskola under förmiddagen. Alltid något..

Hoppas dock att immigrationsprocessen går fortare nu. Saknar Ken något otroligt mycket. 

Choklad från söta kollegor

3 kommentarer:

 1. Gulliga arbetskamrater du har. Låter toppen att du redan har uppdrag på gång till nästa vecka. Hur blir det när du flyttat till USA, kommer du kunna börja jobba med en gång eller måste du se till att tenta av något först för att få en certifering där?
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 2. Gulliga arbetskamrater du har. Låter toppen att du redan har uppdrag på gång till nästa vecka. Hur blir det när du flyttat till USA, kommer du kunna börja jobba med en gång eller måste du se till att tenta av något först för att få en certifering där?
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 3. Förstår att det var blandade känslor... Men ganska skönt att själv bestämma över ditt schema (eller åtminstonde när du vill vara ledig) fram tills du flyttar. Mer tid med vänner och familj innan du lämnar Sverige?

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)