16 juni 2013

Quick update

Tack för fina kommentarer! Vi är jätteglada och hoppas att jag snart också kommer att vara vid Kens sida.

Jag fick ett sms från honom i morse och då befann han sig på Irland och Shannon Airport där de hade mellanlandat innan vidare färd mot Indianapolis.

Det är en otrolig lättnad att veta att han är på väg hem och på måndag kommer hans syster och hämtar honom på flygplatsen i Montgomery och jag gissar att hans familj är överlyckliga att se honom igen.

8 kommentarer:

  1. Det går framåt! Precis som alla andra är jag otroligt nyfiken på vart ni hamnar... Vi flyttar tillbaka till södra CT nästa år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh vad kul! :)
      Ska bli roligt att berätta vart vi kommer att hamna..

      Radera
  2. Vad roligt att han snart ar hemma!! Jag blev ju lite nyfiken pa vilken delstat ni hamnar i, da du skrev att vissa av oss lasare tom bor dar...jag tror jag ar den enda harinne fran AZ sa jag gissar att ni inte hamnar har...For er egen skull hoppas jag pa att ni hamnar pa ratt sida till AL dar han ju har sin familj val, om det blir ett boende under langre tid dar sa kanske ni snart vill utoka familjen och da ar det guld vart om man har lite familj i narheten eller iallafall inom reshall. Tror att jag laste for langre sedan att du gillade FL sa for din skull haller jag tummarna for det!!:)

    (Ser att Eastcoastmom skriver ovan att ni ska flytta tillbaka nasta ar! Kul, antar jag?? Spannande, ser fram att lasa mer om det pa din blogg!! :)

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Efter flera år med distans, så känns det otroligt skönt att äntligen få flytta ihop och till en delstat som faktiskt är ny för oss båda.

      Radera
  3. Wee, då är han i Europa åtminstone :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. För ett kort tag var han det åtminstone, men nu borde han vara på amerikansk mark igen.

      Radera
  4. Du frågade i tidigare inlägg om hur det är att bo i USA mm. Har du sett denna blogg ? http://bo-i-usa.blogspot.se/?m=0

    Hls Erika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har varit inne och kikat på den bloggen, men det var ett tag sedan nu..Tack för tipset :)

      Radera

Skriv gärna några rader! :)