23 juni 2013

Fort Worth, TX.

Under sin långa resa genom delar av Alabama, Mississippi och Louisiana kom Ken äntligen(!!) fram till Texas sent igår kväll svensk tid, men det var först vid 4-tiden i morse svensk tid som han nådde Fort Worth.

Han kommer att bo på Staybridge Fort Worth West i ett par dagar, då vi i nuläget inte vet hur lång tid och omständigheterna kring att hitta ett hus som vi tycker om och som ligger relativt nära Kens jobb.

Det är nu som jag verkligen vill vara hos honom, för han få ordna med precis allt själv och jag tycker så synd om honom. Inte nog med att han ska börja ett nytt jobb, men efter jobbet ska han också ut och titta på hus. Stackarn.


Enterprise till Fort Worth 752 miles/121 mil.

4 kommentarer:

 1. Jag testar att kommentera här nu igen & hoppas det funkar! :)
  Jag är här inne & kikar varje dag & tycker det är sååå kul att ni delat med er vart ni ska bo! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit lite krångel och jag vet inte varför..?! Jag får inga e-mail om att jag fått nya kommentarer får gå in på bloggen och lägga till dom, men det fungerar ju också.
   Det ska bli såå spännande att flytta till USA och Texas är nytt för oss båda.

   Radera
 2. Imponerande att ni klarar av distansförhållande efter att ni har gift er. Jag och min kanadensiske man hade distans i 2 år innan vi gifte oss det var det var skit-tufft. Nu är vi gifta och bor tillsammans i Kanada, så det är verkligen värt att ta sig igenom distansen :)

  Hanna Watson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut =)
   Vi har kämpat och kämpat och jag hoppas verkligen att vi snart får vara tillsammans.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)