17 april 2013

Getting americanized

Han är för söt den där Ken :)

Vi har pratat mycket och länge i helgen, tack vare att iMessage kom igång i fredags - woohoo!!

Mycket längtan och förhoppningar tar upp en stor del av våra samtal och vi pratar mycket om USA. Allt ifrån tiden i high school till hur USA styrs - jag vill lära allt och det är intressant att lyssna när Ken berättar

Kanske känns lite oviktigt nu när vi fortfarande sitter där vi gör, men om något så lättar det upp stämningen lite och jag har så mycket att se fram emot.

Det är så kul att läsa era bloggar om livet i USA där ni berättar om amerikanska högtider, typiska amerikanska saker som ni får vara del av och jag avundas er, men jag hoppas snart att det blir min tur

Funderar över en liten coming to America/getting americanized session framöver, där mina funderingar om livet i USA kommer att finnas (inför kommande flytt) och jag hoppas att ni over there kan svara..

Lite sådana frågor har jag redan tagit med i bloggen tidigare och jag fick då jättebra tips och svar från er - all heder för det, men det kommer garanterat fler frågor!


8 kommentarer:

 1. Hoppas att processen går snabbt för er! Jag och min man hade distans i nästan exakt två år innan alla bitar föll på plats och det önskar jag ingen!
  Hjälper mer än gärna till med att svara på frågor, även om jag också är ganska grön här. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar! Hoppas allt är bra med dig?
   Omständigheterna gjorde att det tyvärr blev distans och vi är fortfarande i det...tills vidare. Hoppas dock att det vänder snart och att vi hamnar i USA i år.
   Jag kommer garanterat att höra av mig med frågor :)
   Ha en bra dag!

   Radera
 2. ÅÅ Madeleine, jag hoppas SÅ att du snart kommer hit.
  NI är så värda det, du och Ken!
  Jag är så glad att du gillar att läsa våra USA-bloggar, min och alla mina medbloggande amerikasystrars. Att skriva om Amerikanska Fenomen som jag gör ibland är bara så jättekul, och jag vet att det är uppskattat så det gör det hela jättekul också.
  Jag har ju nu iår 20 år i landet, så jag ska svara på alla frågor jag kan!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fin kommentar, det värmer mitt hjärta.
   Alla dina/era inlägg är så intressanta och jag tar till mig allt. Även Ken får svara på en hel del frågor och jag kommer med all säkerhet att återkomma med frågor :)

   Radera
 3. Att flytta till ett annat land är galet stort egentligen! Och speciellt om man planerar att stanna där för en väldigt lång tid, till och med för alltid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk här tror inte det är sant att man ska flytta och tycker att det är jättehäftigt och jag håller verkligen med om att det är något stort och fantastiskt som jag kommer att genomföra framöver, men det ska bli såå kul! Längtar.

   Radera
 4. SNART är det din tur!! Och då kommer ni äntligen få belöning för att ni vågade ta chansen och satsa på kärleken. Är så himla imponerad över er att ni klarat så många år med långdistansförhållande. Stor kram!

  SvaraRadera
 5. Jag håller verkligen alla tummar & tår för att det är er tur snart att flytta hit! Och jag håller en extra tumme för Nashville ;)

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)