9 februari 2013

Önskerubrik - Vart i USA skulle jag vilja bo?

Vart i USA skulle jag vilja bo?

Jag vill gärna bo vid havet med närhet till stranden(obviously)och naturen. Jag har svårt att se mig själv i en storstad, men å andra sidan är väl alla städer i USA stora om man jämför med lilla Sverige..so who knows :) Jag skulle vilja bo i någon av delstaterna längst med östkusten och allra helst i Florida. 

8 kommentarer:

  1. Åh där ser man! :) Jag tyckte att Florida var mest pensionärer ;) hehe. Underbart med värmen dock!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha..jag kanske det :), men vi fattade båda tycke för Florida när vi semestrade där sommaren 2011. Älskar havet, omgivningen och närheten till Bahamas och Karibien.

      Radera
  2. Ja havet vill jag också ha nära. Har svårt att tänka mig att bo långt från kusten, fast jag har i och för sig aldrig provat :) Allt jag minns av Florida är Disney land och Miami beach (jag var 4 år), men det lär ju vara skönt med värmen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha dit hann vi aldrig förra gången, men det verkar vara ett stor upplevelse i sig både för stora och små. :) Ken får ta med mig till Disney world om vi skulle komma till Florida igen någon gång..

      Radera
  3. Cecilia Falkfebruari 09, 2013

    Skulle du kunna skriva ett mail till mig via min epost; cecilia.93@live.se.
    Har några frågor jag vill ställa.

    Du har en fin blogg! :)

    SvaraRadera
  4. Vi kom precis hem till Minnesota efter en vecka i Florida. Jag tycker att Florida är en bra semester stat, men inte ett ställe jag vill uppfostra mina barn, plus att Florida har ett av de sämsta skolsystemen i hela USA. Sånt är viktigt när man är förälder ;-)

    Kram Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. De flesta verkar tycka att Florida är en bra delstat för semester..men utav de delstater jag har besökt så är FL en stat som tilltalade mig. Tråkigt att höra om skolgången, det är ett kapitel i sig och något som vi i så fall får kolla upp om vi skulle hamna där.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)