12 november 2012

London pt 2.

Måndagen den 5/11 gick vi upp och tog oss över till det närmaste Starbucks som fanns i närheten av vårt hotell(vi hade minst 3 st). 

Det är alltid lika mysig att komma in på ett Starbucks vart i världen vi än befinner oss, men jag tror inte Ken delar min entusiasm eftersom han är van att ha SB överallt(!!) i USA.

Efter ett par dagar hade personalen lärt känna oss ganska väl och visste nästan på förhand vad vi ville ha. Det var också mysigt för att de hade börjat med seasonal flavours vilket innebar smaker som Toffee nut latte, Gingerbread latte och Praline mocha. YUMMY!!

Anyways..

Lite efter 8am blev vi upphämtade och körda till en samlingsplats i centrala London där m a s s o r av turister från alla världens hörn hade samlats för att åka på olika utflykter.

Vi hamnade på en fullsmockad buss med en liten knubbig och charmig brittisk guide som hette Sue.

Turen tog oss först till Windsor Castle följt av Stonehenge och avslutades med ett besök i Bath.

Vi gillar egentligen inte att åka på guidade turer, men eftersom sevärdheterna låg utanför London, så kändes ändå helt ok att åka med på turen. Och det var verkligen en trevlig tur med mycket skratt och fakta. Hon skämtade friskt och brett om Prins Harrys snesteg i Las Vegas till engelsmännens matkultur.

Windsor Castle.

Guard at Windsor castle.

Stonehenge, Salisbury.

In the city of Bath.


Roman bath.

Roman baths, Bath.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna några rader! :)