7 september 2012

Cargo to the US.

Ken och jag har börjat kika på olika möjligheter att få över mitt bohag till andra sidan pölen(när den dagen kommer)..suck.

Jag har inga möbler eller sådana 'stora' föremål som ska med, men ända sedan jag var liten så har jag varje födelsedag/jul fått bestick och porslin(som var en besvikelse då, när jag ville ha en Barbie, men fick en gaffel och kniv). Idag är jag alla evigt tacksam för mina set av Höganäs keramik och bestick som kommer att vara mycket användbara samt ett gott minne av Sverige.


Jag tror att det mesta av min packningen kommer att bestå av kläder, skor, väskor m.m, men jag vet av erfarenhet när vi flyttade från Förenade Arabemiraten att även få saker kan nå upp till m.a.s.s.a kg och bli v.ä.l.d.i.g.t dyrt. Och så var det ju det där med de tyngre sakerna..

Vi har kikat på Alfa moving och Travelcargo, men i nuläget är det svårt att få en överblick om hur mycket som ska med över Atlanten. Men det skadar ju inte att börja titta på möjligheter eller hur?

3 kommentarer:

 1. Hm.. Kanske skulle ta och kolla upp det dar jag med, fast fran USA till Sverige... Just in case, sa man har en hum om vad det skulle kunna ga pa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte att det skadar att kika på vilka möjligheter man har..kan bli en dyr historia :(
   Ska ni flytta till Sverige? :)

   Radera
  2. Precis! Mja, kanske det kanske... har pratat om det en hel del. Men det ar ju inte bara att flytta hur som helst... sa vi far val se hur det blir framover. Time will tell...:)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)