26 juni 2012

Civil marriage ceremony.

Borgerlig vigsel 12/06/26

7 kommentarer:

  1. Jättegrattis till er båda!!! Vad fina ni är!!

    SvaraRadera
  2. Stort grattis - igen. Vad fina ni ar. Ser ut som om Ken har fatt lite influences fran militaren...star med knuten hand i givakt nastan :) Jattestilig i kostymen och du ar jattefin i klanningen. Hoppas nu att det gar fortare i processen. Min man var ju bara tva veckor i Sverige nar vi gifte oss och tva dagar efter vigseln drog vi till Stockholm och ambassaden och hamtade papper och fixade allt som han behovde skriva pa for att fa det att komma igang. Men en jobbig process nar man inte ar bada pa samma kontinent heller. Massa papper som maste stamplas av notarie och sen skickas over Atlanten till varandra for underskrift och sen tillbaka igen...suck. Men det tog ca 5 manader efter vigsel och borjan av pappersarbetet tills jag hade mitt greencard och kunde flytta over. Forhoppningsvis gar det smidigare for er och inte sa langt tid. Lycka till med allt stor kram!!

    SvaraRadera
  3. Ahh, fina ni var! Grattis igen far jag val passa pa att saga! :) Aker han tillbaka nu eller blir det USA for hans del?

    Tack tack!! :) Sverige star pa tur nu sa den 25 augusti vankas det brollop dar hemma...:) Langtar saaaa!!!!

    SvaraRadera
  4. Grattis vad fina ni är :)

    SvaraRadera
  5. Grattis!!! Ni ar jattefina!

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  7. Vad fina ni var, och grattis! Skönt att saker och ting veerkar gå framåt äntligen! MInns att jag blev tokig på både skatteverket och amerikansk byråkrati..

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)