21 juli 2011

USA pt 3 - Florida

Efter en vecka fylld med upplevelser från Nevada och Las Vegas, så var vi tillbaka i Montgomery ett par dagar innan vi packade om våra väskor för en romantisk rundresa i Florida.

Vårt första stopp blev St Augustine som är det äldsta staden i USA och vi besökte Castillo de San Marcos och strosade längs med hamnen. Vi bodde på ett jättemysigt B&B bayfront marin house, där återigen alla trodde vi var honeymooners :)

Dagen efter påbörjade vi våran resa mot Miami, men först gjorde vi  ett stopp i Melbourne där Ken hade ett möte med hans chefer. Vidare på motorväg mot North Miami Beach, där vi checkade in på ett underbart hotell som låg vid Bal Harbour. Vi spenderade två dagar i Miami och den var två mycket underbara dagar.


Vårt sista stopp och det mest romantiska stället var dock Key West, vilket mysigt ställe. Vi bodde på The Reach och jag ville absolut inte resa därifrån..
Vi hann med sightseen, ett besök vid Margaritaville och en helt galen kväll på en Dragqueen show :)


Castillo de San Marcos, St Augustine

Vid hamnen, St Augustine

På terrassen vid vårt B&B Bayfront Marin House

Utsikt från vårt B&B

North Beach, Miami

Utsikt från vårt rum i Miami

The Reach-Waldorf Astoria

Key West

1 kommentar:

  1. Det ser ut som att ni har haft en supertrevlig tid tillsammans! Tiden kommer att ga fort och snart ar ni i varandras armar igen!
    Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)