14 februari 2011

Valentine's Day ❤

Jag är avis på er andra idag, som får gosa med era kärlekar på Alla Hjärtans Dag. 
Men jag är glad trots allt, för Ken har skickat jättesöta sms och han ringde igår från sin mobil, så jag är glad att jag har fått prata med honom.
Tyvärr så har de inte fått internet installerat ännu till Ken och min stora irritation, så vi kan inte Skypa eller skicka mail till varandra. Väldigt surt, speciellt idag.

Valentine's Day.


1 kommentar:

  1. Vad trist att ni inte kunde skypa idag, jag fick iallafall se en glimt av Rich på skypen vilket var väldigt trevligt!

    Vi träffades innan jag flyttade hem till sverige på en fest hos en gemensam vän. Vid det laget var min hemresa redan bestämd och spikad och jag hade inga planer på att träffa någon då. Men så kom han och vips så bjöd han ut mig på middag och jag sa ja, trots att hjärnan sa att det inte var en bra ide haha. And the rest is history, föll direkt och tre år senare är kärleken fortfarande lika stark :) Det ska bli så härligt att ha honom här äntligen. Jag längtar mycket tillbaka till usa, så vi får se var vi hamnar sen, vi har inga spikade planer överhuvudtaget, utan vi får se vart livet tar oss! Hoppas du haft en fin alla hjärtans dag!

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)