11 januari 2011

My Mulberry.

Idag började den andra terminen och det var segt tungt att gå tillbaka till skolan efter att ha haft tre absolut fantastiska veckor tillsammans med Ken. 
Han är fortfarande kvar i Sverige tills på torsdag och A L L A i klassen ville ha reda på hur vi hade haft det. Jätteroligt och sött.
Ken kom och hämtade mig efter dagens slut och det var några av mina klasskamrater som ville träffa honom, så jag presenterade honom och han tyckte de verkade vara jättetrevliga.
Jag hade egentligen tänkt att gå till skolan imorgon också, men jag skulle få alldeles för dåligt samvete eftersom det är Kens näst sista dag i Sverige imorgon, Fy f**n! så jag stannar hemma hos honom.
Ikväll har vi ätit Thai wok och druckit champagne och nu softar vi med en film och några Cosmopolitan ; )
Är också stolt över att ha använt en av mina julklappar till skolan idag och den var praktisk, men jag måste vara försiktig. 
Fick en Mulberry väska i julklapp av Ken och den är sååå fin.

Bästa julklappen.

Mulberry Bayswater Classic.

5 kommentarer:

 1. Så underbart att ni haft det så bra! Du gör rätt i att vara hemma imorgon när Ken snart åker...skitsnygg väska förresten!

  SvaraRadera
 2. Ken var verkligen så himla trevlig & lättsam.=)Väskan är jag grön av avund på!

  SvaraRadera
 3. Vilken julklapp! Jag har också en (kopia visserligen tyvärr)som jag älskar!

  SvaraRadera
 4. Ååhhh lucky you!!! Mycket fin julklapp!
  Tycker synd om dig nu när han måste tillbaka! Men ni kommer klara det och snart får ni äntligen vara tillsammans igen! =) Tiden utan varandra är ingenting mot vad ni kommer spendera med varandra i framtiden!

  SvaraRadera
 5. Aa vad avundsjuk jag ar pa din vaska!:) Vi har det jattebra har i varmen:) Ha det fint:) Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)