29 december 2010

Love.

Dec'10

Det är så underbart att få vara tillsammans igen. Jag har saknat hans närhet och beröring så himla mycket och jag vill inte att våran tid tillsammans ska ta slut.

21 december 2010

The Russian Embassy.

Okey, so Ken and I are making a last attempt to get a tourist visa to Russia. But things are running slow here..

20 december 2010

TGI Friday's.


Proof that he made it. =)

Arlanda.

Han kommer om ca 25 minuter. <3

~Madeleine~

19 december 2010

Nervewracking.

Avgången från Abu Dhabi ser ut att vara i tid.









Hoppas att ankomsten till Arlanda blir lika bra.





Jag har suttit och kollat väder i stort sett hela dagen. Inte för att jag skulle kunna göra så mycket, men ändå.
Fick också några söta mail ifrån Ken, att han hade kommit fram till Förenade Arabemiraten och väntade på att få kliva på sitt flyg mot Europa.
Snart får vi ses om allt går som det ska. Håller alla tummar och tår som jag har.

16 december 2010

Cancellation.

Det har varit många oroliga timmar och dygn den senaste tiden och igår var bara helt fruktansvärd. Väntade hela dagen på att Ken skulle ringa, så jag kunde få reda på om han hade kommit iväg överhuvudtaget eller inte. 
Och igår kväll klockan 19 ringde han och meddelade att han hade försökt hela dagen att komma till Site 1, men utan resultat och att han skulle missa sitt flyg. 
F A A N vilken otur han har haft och det kändes verkligen som om hela min värld kollapsade för ett ögonblick.
Så han kommer alltså inte imorgon utan har ombokat sin resa och anländer nu till Stockholm på måndag den 20/12.
Det här är inte vad vi hade planerat, men ibland går saker och ting inte som man har tänkt sig.
Men vi har ombokat allt från hotell till restaurang-reservationer och det gick jättebra. 
Så trots chocken och besvikelse har det ändå gott bra.
Miss you Boo.

14 december 2010

Status.

Jag tror att jag snart bryter ihop. Varför ska allt vara så himla krångligt?
Som jag skrev i tidigare inlägg, så skulle Ken ha rest till Site 1 redan igår, men p.g.a dåligt väder kunde inte helikoptern flyga, så han fick snällt vänta på nästa "convoy" som skulle flyga idag och även denna inställd p.g.a vädret.
Hans sista chans är att komma med imorgon kl 10.25 lokal tid annars.. Åhh jag blir galen. F**n vad det ska krångla jämt och ständigt.
Blir ju helt stirrig, när jag inte får reda på mer detaljer än så och jag tror inte Ken vet så mycket mer han. Kollade på vädret i Bagdad via www.weather.com samt www.yr.no och det visar verkligen inga spår av dåligt väder. Insallah så kommer han iväg imorgon.

12 december 2010

Snart är väntan över.

Det känns så overkligt, galet och underbart, verkligen alla känslor på en och samma gång. Han är snart här hos mig.
På fredag morgon får jag se min älskling igen efter 10 långa månader ifrån varandra.
 Vi hade en Skypedate igår kväll och det slog oss båda, att det var den sista gången som vi hörs via Skype innan vi ses till veckan. 
Naturligtvis kommer vi att ha kontakt genom mail, men Ken kommer att jobba några dagar till, så det blir lite kort om tid att skypa.
Ken kommer nämligen att åka till "Site 1" imorgon, som är den största basen i Baghdad och på torsdag kväll kommer han att göra en mindre resa till BIAP (Baghdad Intl Airport), innan han flyger till Abu Dhabi och därifrån till Europa.
Han har packat ihop alla sina saker eftersom han kommer att lämna Irak för gott och han blir därefter stationerad i Afghanistan efter sin semester. Han vet ännu inte riktigt i vilken provins.
Men det är en senare fråga, för nu ser vi fram emot tre underbara veckor tillsammans med julefrid, god mat och dryck och M A S S O R av kärlek. Vi har mycket att ta igen :D

Vi har redan gjort upp lite planer för vad vi ska hitta på den första helgen som vi är i Stockholm och vi har även bokat in middagar på restauranger.
Kens önskan är dock att få äta lunch på Burger King eller nåt i den stilen och sedan på kvällen gå till TGI Friday, som ligger i närheten av vårt hotell. Han har verkligen saknat sin "junk food". FYI så är det inte där vi har bokat bord :D
Maten på hans bas varit okej, men kanske inte den mest kulinariska. 
Är det någon av er som känner till någon mysig restaurang i Stockholm och i närheten av Kungsträdgården/Berns så får ni gärna höra av er. Jag har fått några tips av min bror, men alla förslag är välkomna.


Ken i sitt "rum" vid Camp L.