12 december 2010

Snart är väntan över.

Det känns så overkligt, galet och underbart, verkligen alla känslor på en och samma gång. Han är snart här hos mig.
På fredag morgon får jag se min älskling igen efter 10 långa månader ifrån varandra.
 Vi hade en Skypedate igår kväll och det slog oss båda, att det var den sista gången som vi hörs via Skype innan vi ses till veckan. 
Naturligtvis kommer vi att ha kontakt genom mail, men Ken kommer att jobba några dagar till, så det blir lite kort om tid att skypa.
Ken kommer nämligen att åka till "Site 1" imorgon, som är den största basen i Baghdad och på torsdag kväll kommer han att göra en mindre resa till BIAP (Baghdad Intl Airport), innan han flyger till Abu Dhabi och därifrån till Europa.
Han har packat ihop alla sina saker eftersom han kommer att lämna Irak för gott och han blir därefter stationerad i Afghanistan efter sin semester. Han vet ännu inte riktigt i vilken provins.
Men det är en senare fråga, för nu ser vi fram emot tre underbara veckor tillsammans med julefrid, god mat och dryck och M A S S O R av kärlek. Vi har mycket att ta igen :D

Vi har redan gjort upp lite planer för vad vi ska hitta på den första helgen som vi är i Stockholm och vi har även bokat in middagar på restauranger.
Kens önskan är dock att få äta lunch på Burger King eller nåt i den stilen och sedan på kvällen gå till TGI Friday, som ligger i närheten av vårt hotell. Han har verkligen saknat sin "junk food". FYI så är det inte där vi har bokat bord :D
Maten på hans bas varit okej, men kanske inte den mest kulinariska. 
Är det någon av er som känner till någon mysig restaurang i Stockholm och i närheten av Kungsträdgården/Berns så får ni gärna höra av er. Jag har fått några tips av min bror, men alla förslag är välkomna.


Ken i sitt "rum" vid Camp L.

6 kommentarer:

 1. Du borde gå till restaurang La Famiglia som ligger på Ahlströmergatan 45 och det ligger i fridhemsplan. Jag jobbade där för ett år sedan. Dom har jättegod italiensk mat.
  Den bästa pastan är Salsiccia.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Madeleine.

  Vad kul att du hittade min blogg och att du har lagt upp den här. Jättekul att läsa på din blogg också och jag kommer absolut att foträtta följa er resa. Jag förstår ju lite hur du har det. Jag och Jocke spenderade lite mer än ett år ifrån varandra, men aldrig så mycket som 10 månader. Vi åkte till varandra var tredje månad ungefär. Jag är inte avundsjuk på dig, men samtidigt vet jag ju att för riktig kärlek klarar man allt. Njut nu riktigt mycket av varandra de tre veckor ni ska ha tillsammans. Så hörs vi säkerligen igen.

  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Visst är det konstigt vad man längtar efter när man är utomlands? Jag kommer ihåg att jag längtade efter leverpastej när jag bodde i NY och det bästa var att åka till Svenska Kyrkan och köpa en leverpastejsmörgås! Nu är det bara tre dagar kvar!!

  SvaraRadera
 4. Förstår att det är pirrigt i magen för dig nu :) Ha tre riktigt härliga veckor!

  SvaraRadera
 5. Burger King? De har ju faktiskt de godaste hamburgarna...Själv gillar jag thaimat, Koh Phangan på Skånegatan är min favvo!

  SvaraRadera
 6. Ohh jag är nästan pirrig i magen för er skull! Mitt bästa tips är GONDOLEN!!! Där får ni sthlms bästa mat, absolut bästa drinkarna, bästa utsikten och det är såå romantiskt!! Boka bord genast!

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)