29 april 2012

New York Yacht Club inspiration.




Idag har vi satt upp nya fräscha gardiner och piffat till mitt rum lite inför Kens ankomst. 

Kudden och även hissgardinerna med seglarstuk är med motivet på bilden och de är inköpta på Svenska Hem. Tur att det var 15 % medlemsrabatt, sånt gillas.

Jag gillar verkligen havsteama och jag kan verkligen inte vänta tills jag får sätta igång och inreda vårt hem.

Ha en bra söndag ute i det fina vädret.

25 april 2012

US Postal Service.

Åhh finns inget roligare än att få paket :)

Idag fick jag ett stort paket från svärföräldrarna i USA fyllt med Coffee Creamer med smaken York peppermint, Chrystal light i olika smaker, Baja Bob's drinkmix samt en NY Yankees keps och en Auburn fotball t-shirt.


Björk & Berries.

T minus 44 days to go!! :D

Sitter och uppdaterar mig på blogginlägg och hittade ett tips från Carin om det svenska företaget Björk & Berries som säljer naturliga produkter inom skönhet, kroppsvård och doft.

Jag lade in en beställning på en hudlotion och ett lipgloss och jag hoppas att det kommer att passa mig. 

Vad luktar bättre än dofter utav svensk sommar plus att det kommer att passa mig bra eftersom jag inte får ha några starka dofter på jobbet i sommar.


Annars idag väntar kvällspass på akuten och imorgon ska jag på besök till röntgen. Sedan har jag en ledig helg, då det på fredag blir ett besök i Karlstad tillsammans med töserna i klassen.

22 april 2012

Du ger mig bra vibrationer.

T minus 47 days left (1 month and 17 days).

Jag var uppe ända till klockan 01.30 i morse och pratade med Ken och vi längtar efter varandra mer än någonsin..

Jag har ä n t l i g e n fått mitt sommarschema, vilket känns toppen och upplägget passar mig eftersom Ken är här de första veckorna.

Förutom avslutningsfest/middag med klassen i Karlstad, så har vi också bokat en weekend tripp till Europa samt köpt biljetter till en konsert i Göteborg. I övrigt blir det lite småresor till Stockholm etc, men det ska bli så underbart att få hit honom igen.