28 augusti 2011

tropical storm and flood watch

bilden nedan visar hur läget såg ut vid 5am imorse i områdena kring albany och saratoga springs,NY där vi har vårt hus. mycket regn!
ken har inte hört något från de som hyr vårt hus, men de har säkert fullt upp och annat att tänka på.
vi hoppas att allt är bra med dom och att skadorna inte blir för stora.

stormen irene

26 augusti 2011

men nu vart jag lite nervös.

jag har inte skrivit så mycket om ken på sista tiden med den anledningen att han och hans crew har haft det s.u.p.e.r busy på sin bas.

han får inte berätta så mycket om sitt jobb, vilket är förstårligt. men det känns ändå svårt och jag blir jättenervös när jag inte hör ifrån honom med tanke på vart han är i världen.

men han har ringt till mig två dagar i rad nu och det har känts underbart bra att få prata med honom. och det verkar som om de ev. ska byta bas/plats/whatever..men han får inte säga nåt:(

fast han nämnde dock att de kunde få lite kommunikationsproblem under en kortare tid, så att vi eventuellt skulle få gå tillbaka till mobilsamtal igen istället för skype, men jag kan alltid ringa honom från min dator vilket kändes som en liten tröst.

vad gjorde man tidigare utan internet i krig och kärlek?!? förrutom romantiska brev, vilket inte skulle fungera i vårt fall eftersom posten kommer till ken & co, när den dyker upp liksom..idag, om två veckor, nästa månad :)

bildkälla: google

8 augusti 2011

iPad.

Innan Ken reste tillbaka till Mellanöstern, så fick jag en 'tidig' julklapp av honom. 
Han är så snäll och omtänksam, och jag hade verkligen inte förväntat mig att få en iPad innan jag reste hem, men så blev det :)
Så nu har jag suttit med den varje dag och jag bara älskar den, så smidigt och lätt!!

iPad